TILFREDSHEDSGARANTI

100% TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE!

FORTRYDELSESRET (ÅBNET PRODUKT)
Der er 14 dagesfortrydelsesret på varerne regnet fra den dag, du har modtaget dine varer fra os. Hvis du vælger at fortryde et køb, kan du returnere varen, selvom du har taget den i brug. Når varen er modtaget retur, vil vi refundere købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger, der skulle være i forbindelse med returneringen, står du selv for, og du bærer risikoen for varen, indtil vi har modtaget den. 

RETURRET (UÅBNET PRODUKT)
Der er 14 dages returret på varerne regnet fra den dag, du har modtaget dine varer fra os. Såfremt du ønsker at returnere produkterne, skal varerne returneres i samme stand og mængde som ved modtagelsen. Herefter krediteres hele fakturaen, også forsendelsesomkostningerne. Omkostninger, der skulle være i forbindelse med returneringen, står du selv for, og du bærer risikoen for varen, indtil vi har modtaget den. 

IKKE AFHENTET PAKKE:
Afhentes pakken ikke indenfor henliggelsesfristen, eller man nægter modtagelse, pålægges et administrations gebyr på 40 kr.

RETUR ADRESSE
Koss ApS
Lucernemarken 14b
5260 Odense S
Email: [email protected]

Varereturnering foregår til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Varen må ikke sendes til en pakkeshop/posthus, men skal sendes direkte til adressen.
Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse eller ordrenummer.