Forkæl dit hår med JUUCE!

Hos JUUCE er vi specialister i hår, og derfor går vi op i, at du finder netop de produkter, der passer til din hårtype. Derfor er JUUCE's produkter også udviklet i samarbejde med prisvindende frisører, så vi kan skabe de bedste produkter til netop dig og dit hår.

Alle produkter

Varer 1-36 af 79

Faldende orden
Side
pr. side

Alt til håret – Shampoos, conditioners og meget mere

Håret har en særlig betydning, og i mange tilfælde er det en stor del af vores identitet. Derfor er det også vigtigt, at vi passer godt på det. Med de rette hårprodukter til din hårtype, vil dine lokker hurtigt føles sundere og mere fyldigt, og derfor gør vi hos JUUCE meget ud af at udvikle vores produkter.

Du kender sikkert til noget af følgende; spaltede spidser, gullige toner efter farvning, krusede krøller eller tør hovedbund, der klør. Det vil vi hos JUUCE gerne afhjælpe, og derfor finder du produkter med formål rettet mod præcis disse issues.

Se f.eks. vores Nordic Blond serie, der reparerer og plejer farvet hår. Eller vores produkter til krøllet hår, der får dine krøller til at stå bedst muligt imod vind og vejr – så de hverken kruser eller får et tørt look. Du finder naturligvis også forskellige shampoos og conditioners her på siden, som er tilpasset forskellige hårtyper – læs mere under hvert enkelt produkt. For ej at glemme JUUCE hårkurer, der plejer og nærer håret.

Højkvalitets hårprodukter fra JUUCE

Uanset om du har farvet hår, tykt eller tyndt hår, så finder du højkvalitets hårprodukter hos JUUCE, du både kan købe hos udvalgte frisører i Danmark eller her på juuce.dk. Vores produkter er produceret i økonomivenlige salonstørrelser, der altid kan love dig fantastiske resultater. Det tør vi hos JUUCE godt stå ved – og derfor har vi 100 % tilfredshed eller pengene tilbage.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, eller er du nysgerrig på at vide mere om vores sortiment af hårprodukter, så kontakt os i dag! Du kan kontakte os via vores kontaktformular, på mail; [email protected] eller telefonisk på (+45) 6611 2044. Prøv vores JUUCE hårplejeprodukter i dag og find din frem til dine nye yndlingsprodukter til håret.