OUTLET - Vanvittige priser!

Stort udsalg på lagervarer! 

Spar op til 80 %
Der er alt fra kamme, børster, el-artikler mm.
Vi er sikre på, at du kan finde noget fedt til ingen penge.
Gå på opdagelse nedenfor og gør et godt kup indenfor alt til hårpleje og tilbehør.

(Rabatkoder og tilbud gælder ikke på outlet varer, da vi allerede har skruet priserne helt i bund.)

 

OUTLET

Varer 1-36 af 39

Faldende orden
Side
pr. side

Gør et godt kup i et eksklusivt hårunivers

Juuce outlet tilbyder et bredt udvalg af hårplejeprodukter, der spænder fra shampoo, conditioner og stylingprodukter til behandlinger samt tilbehør. Her kan du være heldig at finde noget til dit hår af virkelig god kvalitet og til specielle priser. Vi har nemlig samlet denne outlet til dig, der godt kan lide at gøre et ekstra godt kup!

Outletten indeholder lidt af hvert, men uanset om du har krøllet hår, fint hår eller tørt hår, så er vi sikre på, at du sagtens kan finde produkter eller tilbehør, der passer til dit hår. Spar penge på nogle af dine yndlingsprodukter og hold dit hår sundt og velplejet, når du køber dine hårprodukter i outletten på juuce.dk.

Et unikt udvalg af hårplejeprodukter

Hos Juuce har vi et forholdsvist simpelt sortiment indenfor hårprodukter generelt, fordi vi ønsker at gøre det så overskueligt for dig som muligt. Vi har forsøgt at gøre det nemt at læse om vores forskellige hårplejeserier, og vi har også samlet vores bestsellere på én side. Her kan du se de mest populære produkter blandt vores kunder. Er du glad for gode kup, ligesom du kan gøre her på siden, så tilbyder vi på juuce.dk også sampakløsninger, hvor der ligeledes er penge at spare på vores hårplejeserier!

Personlig rådgivning og kontakt

Alle vores serier og hårplejeprodukter sælges eksklusivt på juuce.dk og hos udvalgte frisører i Danmark. Hos Juuce går vi op i, at du finder de helt rigtige produkter til dit hår. Derfor giver vi også gerne personlig rådgivning og vejledning om, hvordan du bedst plejer dit hår, og hvilke produkter der passer bedst til dig. Dette giver dig mulighed for at træffe de rette, informerede valg, når det kommer til din hårplejerutine.

Du kan komme i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular eller skrive os en mail på [email protected]. Har du dog flere spørgsmål, du mangler svar på, så kan du give os et kald på (+45) 6611 2044. Vi vil gøre vores bedste, for at hjælpe dig i valget om den rette hårpleje!