Krøller

Er du en af de heldige, der er udstyret med de flotteste krøller fra naturens side?
Så ved du garanteret også godt, at krøller kræver meget vedligehold og pasning. Med den rigtige pleje, kan dine krøller se smukke ud hele dagen, og få os andre til at blive grønne af misundelse. Undgå krusede krøller med vores kendte plejeprodukter.

Find dem nedenfor, og tryl dine fineste krøller frem.

Krøller

13 varer

Faldende orden
pr. side

Fremhæv det bedste ved dine krøller

Hvis du gerne vil gøre det nemmere at style dine krøller, har vi nogle tips – uanset om du er beriget med små eller store krøller. Dels anbefaler vi en god, fugtgivende shampoo til krøllet hår, som kan gøre meget for hårets naturlige olier, men det at fugte dine krøller med flere plejemidler er altafgørende for et smukt, krøllet hår. 
Det er svært at give dine krøller for meget fugt, da det fra naturens side er mere stift end et glat hår. Du kan derfor vælge at være god ved dit hår ved at bruge en god balsam, hårolie, en god fugtgivende leave-in creme samt en god hårkur indimellem. På den måde opnår du et hår, der er nemmere at styre i dagligdagen, samtidig med at håret nemmere beholder sin krøllede struktur, når det bliver udsat for vind og vejr.

JUUCE plejeprodukter til krøllet hår

Fugt, fugt, fugt og lidt mere fugt. Ja, vi kan ikke sige det nok, men at give dine krøllede lokker lidt kærlighed, kan godt betale sig. Derfor har vi også udviklet de skønneste hårprodukter til dine krøller, så du nemt kan holde styr på håret og få glansfulde krøller. Se blandt andet vores krøllecreme, der giver dig ekstra kontrol over krøllerne, eller vores stylingmousse, der giver god fylde. Vi har naturligvis også smarte krøllepakker med både olier og leave-in cream, shampoo, conditioners og hårkurer samt krøllecreme, saltvandsspray og sprayvoks, så du får det hele i samlede pakker.

Stort udvalg af produkter til håret på juuce.dk

Selvom vi har et stort udvalg af produkter til krøller, finder du på juuce.dk også andre lækre hårplejningsprodukter, dit hår vil elske. Vores stylingprodukter er også populære blandt vores kunder, der gør det nemt at styre og opsætte håret til fine selskaber. Derudover byder vores sortiment også på veludviklede shampoos og conditioners, der giver dit hår den pleje og næring, det har brug for. Er du dog glad for blødt hår, kan du eventuelt prøve vores ’softens’, der efterlader håret silkeblødt efter brug.

 

Er du i tvivl om, hvad dit hår har brug for? Så skriv til os på [email protected]. Vi guider dig gerne i valget om de rette produkter til netop dit hår.