Skyllefarve

Vil du gerne prøve noget nyt med hensyn til din hårfarve, men tør du ikke helt tage springet og gøre det permanent? Så er skyllefarve måske noget for dig! Skyllefarve er en midlertidig hårfarvningsteknik, hvor du kan ændre din hårfarve for en for kortere periode. Skyllefarven aftager nemlig gradvist og holder ofte ca. 6-10 hårvaske.

Udover, at du med skyllefarve kan skifte din hårfarve og dermed dit udseende oftere og for kortere perioder, indeholder skyllefarvning også andre fordele. De fleste skyllefarver er fx skånsomme for dit hår, fordi de ikke kræver en kemisk proces, og derfor ikke indeholder ammoniak. Derudover kan skyllefarve til hår påføres derhjemme på badeværelset, så du ikke behøver en frisørtid for at opnå det resultat, du gerne vil have. Lyder skyllefarver som noget for dig, så tag et kig i JUUCEs udvalg af farver og brands nedenfor!

Skyllefarve

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side
pr. side

Prøv noget nyt med skyllefarver

Har du lyst til at prøve en trend af med ferskenfarvede nuancer i dit blonde hår, eller skal du til en temafest, hvor en blå hårpragt passer perfekt ind? Med skyllefarver til håret kan du give dig i kast med vilde og farverige nuancer i dit hår uden den samme frygt, som hvis du farver dit hår permanent.

Skyllefarver giver dig mulighed for at kreere et farverigt indspark til dit udseende, samtidig med at du er sikker på, at du hurtigt og skånsomt vender tilbage til den normale hårfarve. Hårfarverne kan altså mere end blot at farve dit hår. De kan skabe et festligt ydre, hvor du kan lade kreativiteten løs i den store farvepalette, der findes af skyllefarver. Se fx skyllefarverne Color Wear fra Alfaparf i vores sortiment. Produkterne er veganske og utrolig skånsomme mod dit hår.

Ønsker du at give dig i kast med noget mere permanent?

Så giv vores Evolution-produkter fra Alfaparf et kig! Disse produkter er permanente hårfarvningscremer, som har en lav procent af ammoniak og er skånsom for både hår og hovedbund. Hårfarvningsprodukterne fås i mange forskellige farvevarianter, så du kan finde den rette nuance til dig og dit hår.

Husk, at vi også forhandler et stort udvalg af eksklusivt salontilbehør, så du kan finde alle de remedier, du har brug for samme sted. Hos JUUCE finder du blandt andet flere forskellige slags kamme, metalklips samt aluminiumsfolie — uundværlige redskaber til hårfarvning og andre friseringsopgaver.

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os! Du kan træffe os både via telefon og mail, hvor vi står klar til at hjælpe dig alle ugens hverdage! På den måde sikrer du, at der bliver taget stilling og svaret på din henvendelse uden de store responstider, så du kan komme videre med dit skønhedsprojekt.

Disse produkter er til salonbrug, og der er tale om professionelle produkter, som vi kun anbefaler at anvende, hvis du har den nødvendige viden.

JUUCE kan ikke bistå med vejledning til privat brug, og JUUCE fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen.