Juuce ekstra tilbehør

Mangler du små rejseflasker til ferien på 100 ml, som du kan hælde shampoo i, så du nemt kan komme igennem security i lufthavnen? Mangler du en god gaveide i form af en surprisegave? Eller er du på udkig efter andet ekstratilbehør til din skuffe af hårprodukter fra Juuce? Udforsk vores sortiment indenfor ekstra tilbehør til dig og dit hår, og bliv klar til at lave flotte håropsætninger og frisurer, uanset om du er hjemme eller udenbys.

Ekstra

9 varer

Faldende orden
pr. side

Juuce produkter og tilbehør

Hos Juuce er vi specialister i hår, og vi ved hvor meget pleje og næring, et sundt hår kræver. Derfor udbyder vi få, men kvalitetsrige produkter til dig, så dit hår får alt den kærlighed, det fortjener. Men selvom vi er skarpe på plejeprodukter til håret, har vi også rigtig meget tilbehør, der kan være godt at have ved siden af. Fyld skuffen op med godt og lækkert tilbehør fra Juuce – det kan være alt fra hårprodukter til hårnåle og elastikker, som kan være brugbart, når du er på farten. En god læbepomade, en nettaske til træningstøjet eller badetøjet, samt Juuce shampoo’en og en håndsprit på 100 ml er f.eks. helt ideelt til en tur i fitness eller en tur i svømmehallen. Så tag et kig på vores sortiment indenfor tilbehør, hvor du finder alt fra kamme og børster til el-artikler.

Juuce – et univers med unikke produkter og tilbehør til håret

Hos Juuce er vi stolte af vores produkter, og vi sætter en dyd i at udvikle vores produkter med prisvindende frisører. Vores hårunivers består af hårserier, der passer til alle hårtyper – uanset om du har tykt eller tyndt hår, eller er et sted derimellem. Vi ved, at vores produkter giver fantastiske resultater, men er du mod forventning ikke tilfreds med dit køb, har vi 100 % returret og pengene tilbage. Vi kan derfor kun anbefale, at du prøver produkterne!

Kontakt os for vejledning

Er du i tvivl om, hvilke produkter der passer bedst til din hårtype? Eller har du spørgsmål til nogle af de produkter, du kan finde i vores sortiment? Spørg os endelig! Du skal være meget velkommen til at skrive en mail til os på [email protected] eller udfylde vores kontaktformular. Du kan også give os et kald på (+45) 6611 2044. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre!