Hårpleje og styling

Opnå et smukt og velplejet hår med vores omfattende udvalg af hårpleje- og stylingprodukter. Uanset om du søger efter de bedste produkter til hårpleje, eller du ønsker at style dit hår med vores fantastiske udvalg af hårstylingprodukter, så har vi alt, hvad du behøver for at få dit hår til at se fantastisk ud og føles godt. Se vores udvalg af sunde og næringsfulde hårpleje- og stylingsprodukter nedenfor.

Hårpleje & Styling

19 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitetshårpleje- og stylingsprodukter fra Juuce

Vores sortiment omfatter en række kvalitetsprodukter til hårpleje og styling, der er designet til at imødekomme dine individuelle behov og give dig det hår, du altid har drømt om. Dette gælder uanset om du er ejer af krøllede lokker, flotte bølger eller om du har snorlige, glat hår.

Måske har du et stort ønske om at forbedre dit hårs sundhed, give dine spidser ekstra kærlighed eller blive bedre til at bruge hårkur indimellem. Uanset dine præferencer, forsøger vi at møde dit og dit hårs behov for vedligeholdelse og næring. Vores produkter er uden parabener og sulfater, og er udarbejdet i tæt samarbejde med prisvindende frisører – på den måde kan du være sikker på, at dit hår får alt det bedste. Vi har blandt andet beriget vores produkter med næringsstoffer og plejende ingredienser, der trænger helt ind i hvert hårstrå.

Hvad finder du hos Juuce?

Juuce serien er designet til at imødekomme alle hårtyper, så prøv os og dit hår vil få den bedste pleje og styling. Oplev forskellen i vores produkter og lad os hjælpe dig med at skabe det hår, du altid har drømt om. Vores sortiment omfatter kun de bedste hårprodukter, herunder shampoo, conditioner, hårkur, stylingprodukter, tilbehør som salontilbehør samt produkter til hovedbundsproblemer – ja, faktisk alt hvad du kan ønske dig til dit hår! Ønsker du f.eks. at lave din hårfarve om, finder du tilbehør til farve på vores side. Vi tilbyder også permante produkter, som er til dig, der sukker efter smukke krøller eller glat og fint hår. Husk, at de to ovenstående eksempler er til professionelt brug, så det kræver, at du har den nødvendige viden, inden du giver dig i kast med at anvende produkterne.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp til generel vejledning? Så kontakt os i dag! Ingen spørgsmål er for store eller for små. Du kan kontakte os på mail info@juuce.dk eller telefonisk på (+45) 6611 2044. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, derfor tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Vi er stolte af at tilbyde vores eksklusive produkter her på hjemmesiden og hos udvalgte saloner i Danmark.

Disse produkter er til salonbrug, og der er tale om professionelle produkter, som vi kun anbefaler at anvende, hvis du har den nødvendige viden.

JUUCE kan ikke bistå med vejledning til privat brug, og JUUCE fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen.