Salontilbehør

Elsker du dit arbejde og er du glad for at klippe og style hår, men mangler endnu bedre redskaber? Så er du landet et godt sted! Uanset om du er frisør eller barber, er vores omfattende udvalg af produkter skræddersyet til at opfylde alle dine professionelle behov. Fra luksuriøse barberingsprodukter til metalclips finder du alt, hvad hjertet begærer for at skabe smukt håndværk inden for hårpleje. Se vores udvalg nedenfor og lad dig inspirere!

Salon tilbehør

34 varer

Faldende orden
pr. side

Mærk forskellen i dit arbejde

Hos Juuce forstår vi vigtigheden af at have det rette udstyr for at opnå enestående resultater. Vores sortiment er nøje udvalgt af eksperter og andre frisører for at sikre, at du kun får de bedste produkter, der lever op til de højeste standarder. Uanset om du er erfaren eller nybegynder, er vores salontilbehør designet til at være ergonomisk, holdbart og stilfuldt, så du kan udføre dit arbejde med tillid og kreativitet. Dette gør naturligvis en stor forskel for resultatet, som gør, at dine kunder får lyst til at komme igen og igen. Når du prøver Juuce produkter, får du 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage – derfor kan du med ro i maven prøve vores tilbehør og finde ud af, om de gør en forskel. Forkæl dig selv med det bedste salontilbehør fra Juuce og oplev en forskel i dit arbejde.

Kvalitetstilbehør til hårpleje og farvebehandlinger

Hos Juuce ved vi, at godt salontilbehør kan have flere afgørende egenskaber, der bidrager til en vellykket og god salonoplevelse. Men det er dog ikke de eneste produkter fra Juuce, du bør have for øje, hvis du ønsker at give dine kunder den bedste oplevelse. Juuce har et bredt udvalg af eksklusive kvalitetsprodukter, der er suveræne for håret. Dette indebærer ikke mindst vores shampoos, conditioners, hårkurer og meget mere. Af professionelle produkter finder du blandt andet også permanente væsker til krøllet hår og glat hår, og vi tilbyder også farvetilbehør af høj kvalitet. Se også vores farvebehandlinger fra Simi de Lino, der er designet til at opnå smukke og holdbare farveresultater og kan omfatte et bredt udvalg af farvetoner og nuancer.

Ønsker du at høre mere om vores professionelle produkter?

Uanset om du er på udkig efter professionelt salontilbehør, eller om du har behov for professionelle afblegningsprodukter, så kan du få råd og sparring hos Juuce. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i spørgsmålet om produkter og eventuel brug, så kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp! Det kan du gøre ved at skrive os en mail på [email protected] eller ved at ringe til os på tlf. (+45) 6611 2044.

Disse produkter er til salonbrug, og der er tale om professionelle produkter, som vi kun anbefaler at anvende, hvis du har den nødvendige viden.

JUUCE kan ikke bistå med vejledning til privat brug, og JUUCE fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen.