Øjenbrynsfarve

For mange har øjenbrynene en vigtig funktion. De er nemlig med til at definere dit ansigt. Jo tydeligere og markerede brynene er, jo mere fylder de som et fremtrædende element i dit udseende. Noget som især kvinder ønsker i deres udseende.

Hvis du også er én af dem, der gerne vil have mere markerede øjenbryn, så er der hjælp at hente hos Juuce! Vi sælger blandt andet øjenbrynsfarve, som er en nem og holdbar måde at få de bryn, du ønsker. I vores webshop finder du også farve til dine øjenvipper. Se vores udvalg nedenfor og find din favorit inden for farve til øjenbryn og vipper.

Øjenbrynsfarve

10 varer

Faldende orden
pr. side

Find den rette farve til dine bryn hos Juuce

Hos Juuce ved vi, at øjenbrynene spiller en vigtig rolle i forhold til dit udseende og dermed også dit selvværd. Derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af øjenbrynsfarve. Hos os finder du derfor øjenbrynsfarve i forskellige nuancer. Vi forhandler blandt andet farverne lysebrun, brun, sort og blåsort. I vores sortiment finder du også øjenbrynsfarve, der er mere skånsom for dine bryn og dit ansigt. Se efter brandet Refectocil Sensitive hos Juuce og find den skånsomme øjenbrynsfarve, der passer lige til dig.

Stort udvalg af pleje- og skønhedsprodukter hos Juuce

Udover øjenbrynsfarve finder du i vores sortiment også diverse andre pleje- og skønhedsprodukter til både ansigt, krop og hår. På den måde kan du nøjes med at købe dine produkter ét sted. Vi har fx et stort udvalg af hårfarver af forskellige brands. Du finder blandt andet Evolution-hårfarve i mange forskellige nuancer. Tjek Evolutions farvekort ud og find den stil, du ønsker! Er du til hårfarve, der er mindre permanent, så anbefaler vi Color Wear-skyllefarve til dit hår. Et produkt, der ofte holder i 1-2 uger, og som fås i mange farver.

Skal der ske en mere vild forandring i dit hår, så tag et kig på vores hårfarvningsprodukter fra Revolution. Dette brand producerer alverdens farver, du kan anvende i dit hår. Produkterne fra Revolution er professionelle salonprodukter. Derfor anbefaler vi, at du har den nødvendige viden omkring håndtering og brug af produkterne, inden du går i gang med at anvende dem.

Har du svært ved at finde ud af, hvilke produkter der passer til dig?

Hos Juuce har vi et bredt udvalg af mange stylings- og plejeprodukter. Vi forhandler blandt andet alt indenfor hårprodukter til alle hårtyper fx shampoo, conditioner, hårkur og produkter til styling.

Husk, at du også altid er velkommen til at kontakte os hos Juuce, hvis du har spørgsmål angående vores produkter. Vi står klar til at hjælpe dig både via mail eller over telefon alle hverdage. Desuden kører vi hos Juuce 100 procent fuld tilfredshed eller pengene tilbage, som mindsker risikoen for, at du køber noget, der ender med at ligge bagerst i skabet.

Disse produkter er til salonbrug, og der er tale om professionelle produkter, som vi kun anbefaler at anvende, hvis du har den nødvendige viden.

JUUCE kan ikke bistå med vejledning til privat brug, og JUUCE fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen.