Permanent

Permanenter du dit hår? Eller ønsker du at prøve det? Juuce har de produkter, du skal bruge til at få krøl i dit hår. Foruden selve hårprodukterne finder du i vores udvalg også remedier som engangs permanenthætter og flasker, du kan bruge, når du anvender produkterne. Vi har altså samlet alt, du skal bruge for at lave en permanent. På den måde behøver du kun at handle dine varer ét sted!

Se vores udvalg af produkter til permanent nedenfor! Du finder blandt andet produkter fra brands som Spring Well og Alfa parf. Husk, at vores sortiment består af professionelle produkter til salonbrug. Vi anbefaler derfor, at du har den nødvendige viden, før du går i gang med at anvende produkterne.

Permanent

9 varer

Faldende orden
pr. side

Find alt inden for produkter til permanent hos Juuce

Hvis håret skal permanentes, er det vigtigt, at du har alle de ting, du skal bruge. På den måde er du sikret det bedste resultat. Derfor forhandler vi hos Juuce flere forskellige permanent-produkter til forskellige hårtyper. Du finder blandt andet Spring Well-produkter til porøst, svært modtageligt og normalt hår. Til den sidste finish af krøllerne forhandler vi Move Fixer Curl Design fra Alfa Parf. Dette produkt fikserer bølgerne og skaber et look, der forbløffer.

Stort udvalg af andre hårprodukter

Om man permanenter sit hår eller ej, så er håret en vigtig del af mange mænds og kvinders personlighed. Det er derfor også et element af udseendet, som mange bruger meget tid og energi på at pleje, vedligeholde og sætte.

Hos Juuce kender vi godt til det store hår-fokus. Derfor har vi et bredt udvalg af hårprodukter til alle typer hår. Hos os finder du eksempelvis flere forskellige hårfarveprodukter. Vi forhandler blandt andet farveprodukter fra Evolution.

Når du skal i gang med at farve dit hår, er det ofte en stor hjælp, at du har de rette hjælpemidler ved hånden. Hos Juuce finder du diverse artikler inden for tilbehør til farve, fx farveskåle, clips og folie. Vi har samlet det hele for at gøre det nemt for dig!

Tilfredse kunder er et must hos Juuce

Hos Juuce er tilfredse kunder højt på vores prioriteringsliste. Derfor er vi meget stolte af, at vores shop modtager fremragende anmeldelser på Trustpilot. Vi har desuden gratis fragt ved køb over 499 kr. og en kort leveringstid på 1-2 dage. Hvad venter du på? Skynd dig at finde de produkter, du har brug for.

Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter – også hvis du mod forventning skulle mangle et produkt i vores sortiment. Vi forsøger nemlig hele tiden at holde vores udvalg opdateret, så du kan få det produkt, du mangler. Vi står klar til at hjælpe dig alle hverdage, og vi glæder os til at høre fra dig!

Disse produkter er til salonbrug, og der er tale om professionelle produkter, som vi kun anbefaler at anvende, hvis du har den nødvendige viden.

JUUCE kan ikke bistå med vejledning til privat brug, og JUUCE fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen.