HÅR ACCESORIES

Har du brug for at sætte håret op i ny og næ, så er elastikker og hårnåle et must! De kommer i alverdens farver og former, så du kan sætte dit hår smart og elegant. Se vores udvalg af sprunchies, elastikker og hårnåle nedenfor, som kan hjælpe dig med at style dit hår!

Hår accesories

16 varer

Faldende orden
pr. side

Et opsat hår kan give dig et helt nyt udtryk

Vi har sagt det før, og vi vil gerne sige det igen – dit hår er en del af din identitet, og hvordan du styler det, er med til at give dig dit helt eget udtryk. Det er meget forskelligt, hvilke billeder vi hver især danner i hovedet, men f.eks. vil et par fletninger i nogens øjne få dig til at se sød ud, mens en stram, opsat hestehale kan give andre et indtryk af, at du er ordentlig eller målrettet. Det afhænger af øjnene, der ser, men det vigtigste er, at du selv kan lide din egen frisure! Derudover kan et opsat hår også bare være praktisk – uanset om du skal på arbejde, til fest eller blot skal på cykeltur. Det er altid rart at have en elastik eller to lige ved hånden.

Med det rette tilbehør til håret, så har du alt, hvad du behøver for at eksperimentere med dit hår. Måske har du både lyst til, at noget af håret skal hænge, mens noget andet skal være opsat? Uanset hvilke frisure, du har lyst til at prøve af, så finder du både børste og kamme, el-artikler såsom glattejern og krøllejern samt ekstra tilbehør, der kan hjælpe dig med håropsætningen!

Forskellige former for elastikker

I dag er der opfundet mange forskellige elastikker, som kan være yderst dekorative i håret. Der findes både små hårelastikker, der er særligt velegnet til mere mindre opsætninger; mellemelastikker, der er super til den velkendte hestehale eller en lille knold samt de store elastikker, der er beregnet til det mere tykke hår, der virkelig kan samle hvert hårstrå. Et eksempel på store elastikker er sprunchies, der findes i et væld af forskellige farver og mønstre på markedet. En sprunchie har et stykke stof omkring elastikket, så det ser større ud, hvilket kan give dit outfit et ekstra pift.

Pleje og tilbehør til dit hår

På juuce.dk finder du alt, dit hår har behov for. Vi har både shampoo, conditioner, stylingsprodukter og tilbehør, der kan hjælpe dig med at få det hår, du drømmer om. Og skal du afsted til en speciel anledning, så har vi naturligvis også alt det tilbehør til håret, du har brug for.

Med Juuce ved du, hvad du får. Vi er specialister i hår, og vi gør vores allerbedste for at udvikle vores produkter i samarbejde med frisører, så dit hår får de bedste betingelser. Derfor kan du også kun købe produkterne her på juuce.dk samt hos udvalgte frisører i Danmark.

Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Det kan du gøre på telefon; (+45) 6611 2044, via mail; [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!