Forkæl dit hår med Nordic Blond!

Denne serie er specielt designet til blondt/gråt hår samt farvet hår. Serien plejer, reparerer og mindsker de uønskede gullige toner. Resultatet er et lækkert og blødt hår.

Blond & gråt hår

10 varer

Faldende orden
pr. side

Silvershampoo til et køligere look

Vores Nordic Blond serie er til dig, der ønsker blødt og glansfuldt hår – uden gullige toner. Den er til dig, der ønsker at fremhæve de lidt køligere toner i håret. Og så er den særligt til dig, der har fået farvebehandlinger, hvor de gullige pigmenter med stor sandsynlighed har fulgt med. Med vores Nordic Blond serie vil du opleve, at du får et helt andet spil i håret, hvor de gyldne hårstrå forvandles til et mere råt look.

Ved at vælge vores Nordic Blond serie, er du sikker på at vælge gode hårplejeprodukter til dit hår. Serien er proppet med gode og naturlige ekstrakter, så dit hår opnår optimal fugt med et silkeblødt resultat. Se eksempelvis vores Nordic Blond shampoo – der også går under navnet silvershampoo, der går ind og skummer, plejer og blødgør hårstrå for hårstrå, mens de blå ekstrakter går ind og virker kølende.

Nordic Blond seriens indhold

Vores serie indeholder som nævnt vores populære Nordic Blond shampoo, men faktisk kan du få både silver conditioner og leave-in creme som ekstra pleje. Du kan både få fat i dem i en samlet pakke, men de kan naturligvis også købes enkeltvis. Vores produkter inden for denne serie har lilla / blåt farveindhold, som netop påvirker de gullige undertoner i håret – dette gør dem til gode ’silver-produkter’.

Alt til håret på juuce.dk

Hos Juuce ønsker vi, at du bliver tilfreds med dit hår, da dit hår repræsenterer en stor del af dig. Vi gør derfor meget ud af at udvikle produkter, der passer til alle hårtyper. På denne side kan du finde en masse skønne produkter og tilbehør, der kan pleje og tilføre fugt til dit hår. Se f.eks. vores mange stylingprodukter såsom varmebeskyttelse, saltvandsspray og mousser, der kan hjælpe dig både til hverdag og fest. Eller vores populære hårprodukter til krøller, vi hos Juuce er særligt kendt for, der giver ekstra volumen, fugt og næring til et krøllet hår.

Alle vores produkter kan købes her på webshoppen, eller hos udvalgte frisører i Danmark.

Er du i tvivl om, hvilket hårprodukt der er det rette for dig? Så tøv ikke med at kontakte os på mail [email protected]. Vi hjælper og vejleder gerne i valget af produkter.