Shampoo og conditioner

Pleje og næring er nogle af de vigtigste ingredienser, når håret skal bevares sundt gennem mange år. Derfor har JUUCE udviklet en masse skønne produkter til formålet, så dit hår kan forblive smukt og beholde sine naturlige olier. Se vores udvalg af shampoo og conditioner til forskellige hårtyper nedenfor.

Shampoo & conditioner

26 varer

Faldende orden
pr. side

Shampoo til alle hårtyper

Med den rette pleje behøver du ikke bekymre dig om slidte spidser og knækkede hår. Derfor er det alfa og omega, at du finder de plejende produkter, der kan være med til at beskytte dit hår mod blandt andet vind og vejr. En god shampoo til din hårtype vil derfor være et godt sted at starte.
Med JUUCE hårshampoos kan du finde dén shampoo, der passer bedst til dit hår. Vi har shampoo til reparation af skadet hår, til farvet hår, til hår med stor volumen, til fint hår samt meget mere - naturligvis til gode priser. Vi har også den gængse shampoo til alle hårtyper, JUUCE ICE shampoo, der er god til at pleje en irriteret og fedtet hovedbund. Find ud af, hvad dit behov er, og bestil den rette, nærende shampoo hjem hos os.

Balsam, der gør dit hår mere levende

Udover vores veludviklede shampoos til mange forskellige typer, finder du på juuce.dk også tilhørende conditioners. På samme måde som med vores shampoos, er vores conditioners nøje udviklet til forskellige hårtyper, der særligt er med til at gøre håret mere levende, blødt og glansfuldt.

Køb både vores JUUCE shampoos og JUUCE conditioners enkeltvis eller som sampak. Vi sørger altid for skarpe priser og gode tilbud på alle vores plejeprodukter.

Mangler dit hår ekstra pleje?

Foruden vores udvalg af shampoos og conditioners, finder du på juuce.dk også andre plejeprodukter til dit hår, der kan hjælpe hårets naturlige strå til at få den rette glans og struktur tilbage. Vi har for eksempel flere produkter inden for pleje, kaldet ’softens’, der blandt andet består af hårkure og olier. Eller forskellige stylingprodukter, så håret kommer til at sidde helt rigtigt, når du skal i byen eller se ekstra fin ud for en aften. Derudover kan du finde produkter til krøllet hår, hvis du også en én af dem, der er vild med volumen. På juuce.dk finder du altså mange, skønne plejeprodukter til håret, der er nøje udviklet, så dit hår får de bedste vilkår for at blive smukt og glansfuldt.

Køb din næste shampoo og balsam på juuce.dk

Er du i tvivl om, hvilken shampoo eller balsam, du har behov for? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi vejleder gerne i valget om de helt rette produkter til dig og dit hår. Skriv os en mail på [email protected] eller giv os et kald på +45 66 11 20 44. Så sørger vi for, at du får de helt rette hårplejningsprodukter i kurven!