JUUCE prøver i små størrelser

Vores prøver er til dig, der ønsker at teste vores produkter, eller har brug for mindre størrelser, der kan gå med i håndbagagen på ferien. Prøv vores miniudgaver af JUUCE hårplejeprodukter i dag!

Prøver, 15 ml.

17 varer

Faldende orden
pr. side

Hårproduktsprøver fra JUUCE

Mangler du nogle velegnede hårplejeprodukter, men vil gerne teste dem først? Så er vores hårproduktsprøver ideelle til dette formål! Vores JUUCE prøver er stadig af samme kvalitet – bare på små flasker. Vi har taget alt det gode fra vores udvalg, så du kan fornemme forskellige produkter fra vores hårplejeserier i mindre størrelser. Vi lover, at de ikke skuffer.

Af vores prøveprodukter kan vi blandt andet nævne vores populære krøllecreme fra Curls Frenz serien – en serie, der kan give dig dine naturlige krøller tilbage. Vi kan også nævne vores ICE solution-serie, der kan afhjælpe en irriteret hovedbund tilbage i balance, og give håret den rette næring.

Herudover har vi også prøver fra vores Smooth-serie, Body Builder-serie samt mange andre.

Kvalitetsprodukter udviklet i samarbejde med prisvindende frisører

Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet, hvis du køber vores hårprodukter. Hos JUUCE udvikler vi få, men nøje udvalgte serier samt produkter, der giver dig og dit hår de bedste betingelser. Vi har gennemtænkt ingredienserne bag vores produkter, så de virker optimalt til formålet - og de er altid udviklet i samarbejde med anerkendte frisører.

Ekstrakter og olie er blandt andet noget, du vil finde i mange af vores hårplejeprodukter. I alt fra mango, papaya, oliven og argan til andre gode, behjælpelige virkeligmidler. Også vitaminer såsom vitamin B er med til at sikre, at dit hår bliver stærkere og sundere - som vi ligeledes anvender flittigt i vores hårplejeserier.

Som du kan læse, gør vi meget ud af at udvikle vores serier nøje. Parabener og sulfater er aldrig noget, du vil finde iblandt vores ingrediensliste. Dermed kan du være sikker på, at det kun er de bedste prøver og produkter, du får, når du handler online på juuce.dk eller hos vores udvalgte frisører.

Vores størrelser

Vores prøver er fantastiske til dig, der ønsker at afprøve vores produkter, eller skal en tur ned sydpå. Alle prøverne er 15 ML, så de nemt kan pakkes i en lille toilettaske, hvis der er behov for dette.

Vores almindelige størrelser finder du fra 250 ml til 450 ml, mens vores helt store størrelser er 1000 ml. Her får du meget produkt for pengene, hvilket er at anbefale, hvis du også er vild med vores skønne serier!

Kontakt os i dag og bliv klogere på vores produkter og serier

På juuce.dk finder du samtlige produkter, som dit hår har behov for. Hvad enten du kæmper med en irriteret hovedbund eller blot ønsker, at dit hår skal have mere volumen, så har vi udviklet et skarpt udvalg af hårplejeprodukter til dig.

Vi sætter en ære i at skabe de bedste hårplejeserier, og vi ser os selv som eksperter indenfor området. Derfor kan du naturligvis også købe tilbehør til håret, så du nemt kan bestille alt, hvad du har brug for til dit hår.

På juuce.dk kan du se alle vores bestsellere, og læse nærmere om hvert enkelt hårplejeprodukt. Er du dog i tvivl om, hvilken serie eller hvilket produkter, der passer bedst til dit hår, så kan vi altid anbefale vores prøver. Ellers er du også altid velkommen til at give os et kald på nummeret +45 66 11 20 44, eller skriv en mail til [email protected].

Bestil dine nye hårprodukter hjem i dag – dit hår vil elske dig for det!