KAM & BØRSTE

Et filtret hår kan føles som en kamp at redde ud – specielt hvis dit hår har en vis længde, og din kam eller børste ikke er helt tiptop.
Men det behøver ikke føles så uoverskueligt. Med den rette børste og behandling af håret med de rette hårprodukter, så kommer dit hår til at være blødt og let at redde ud.
Se vores udvalg af børste og kamme nedenfor, og find den helt rette - dit hår vil elske dig for det!

Kamme & børster

16 varer

Faldende orden
pr. side

Skån dit hår med en blid børste eller kam fra Juuce

En god børste eller kam skal gerne skåne dit hår bedst muligt. Det er hverken rart at få følelsen af, at børsten hiver eller flår i dit hår, og det er ej heller særlig sundt for hårstrukturen. Derfor har vi hos Juuce udviklet vores Juuce børste, der gør det sjovere at redde håret ud i hverdagen. Børsten er med vildsvinehår, der reducerer at håret kruser, samtidig med at den er ekstra skånsom.

Af andre børster og kamme kan du også finde vores kam til krøller eller en kam til hårkur, der kan hjælpe dig med at redde håret ud – tørt som vådt. Derudover finder du vores massagebørste, der masserer hovedbunden ved brug, hvilket kan være med til at øge hårvæksten. Læs mere om vores enkelte hårbørster og hårkamme under hvert produkt.

Uundværligt tilbehør til din hårstyling

Det er svært at undvære en god kam eller børste, når det kommer til opsætning af håret. Uanset om du skal på arbejde eller afsted til en særlig lejlighed, så er det så godt som umuligt at style dit hår, uden at det er gennemredt først. Men når du så har styr på den del, så er der en masse andet tilbehør, der ligeledes kan være med til at gøre din opsætning af håret endnu nemmere!

Hos Juuce finder du blandt andet hårelastikker og hårnåle i flere former og farver, lige så vel som du også finder en masse andet lækkert tilbehør på vores side. Vi har også et udvalg af el-artikler såsom glattejern, krøllejern, hårtørrer samt meget mere, der kan være med til at gøre dig og dit hår fint til særlige anledninger.

Kig samtlige af vores produkter og tilbehør igennem på juuce.dk og lad dig inspirere i dag!

Hårprodukter og tilbehør til ethvert slags hår på juuce.dk

Gør noget godt for dit hår i dag, kig og bestil dine hårprodukter og hårtilbehør på Juuce. Vi gør noget særligt ud af at udvikle hvert enkelt produkt, du finder hos os, så dit hår både får den næring og fugt, det har behov for. Vi ved nemlig, at et næringsfyldt og velplejet hår er vejen til et sundt og flot hår, der både kan give dig komplimenter og selvtillid. Føl dig godt tilpas med et hår, der stråler – vælg Juuce hårprodukter og tilbehør i dag – vi lover 100 % tilfredshed, så fortryder du, får du pengene tilbage!