Giv dit hår fylde!

Vores volumen serie er specielt designet til fint, slidt og skrøbeligt hår.

Med den unikke sammensætning af ingredienser bliver håret styrket, plejet og får mere volumen!

Fint hår

9 varer

Faldende orden
pr. side

Fylde til håret

Et flot og fyldigt hår er noget de fleste drømmer om, men vi er ikke alle lige heldige. Tyndt, fladt og slidt hår kan være svært at sætte op, og synes du generelt, at et stort hår er flot, så forstår vi dig godt! Heldigvis findes der skønne hårprodukter, der kan komme dig til undsætning og hjælpe dig med at få dit hår til at se kraftigere og mere fyldigt ud. Her hos Juuce har vi udviklet produkter, der giver mere fylde til dit hår, og som er med til at styrke og beskytte hårstrå for hårstrå. Og med den rette næring, kan dit hår faktisk komme til at se større ud!

En stor volumenserie

Vores produkter til at give større og mere fyldigt hår, består af flere hår- og stylingprodukter i forskellige størrelser. Vi har blandt andet en Builder Shampoo og en Builder Conditioner, der vil hjælpe med at få dit hår til at syne mere fyldigt, og samtidig give næring. Desuden har vi også stylingprodukter inden for denne serie, hvor du også finder tørshampoo, mousse og saltvandsspray. Alle produkter medvirker til at få dit hår til at synes større og med mere volumen. Vil du gerne sikre en ekstra skarp pris, så forhandler vi flere af produkterne i en samlet pakke.

juuce.dk – et eksklusivt hårunivers

Er du på udkig efter lækre produkter til dit hår, der kan give fugt, næring og sunde ekstrakter til dit hår, så tag et kig forbi vores store udvalg på juuce.dk. Vi har blandt andet produkter til farvet, blondt og gråt hår – her er vores silvershampoo / Nordic Blond serie ideel. Eller vores ice solution, der kan hjælpe mod en irriteret og fedtet hovedbund, der har en yderst beroligende effekt. Du kan shoppe alle vores produkter til håret samt tilbehør lige her på juuce.dk eller ved udvalgte frisører i Danmark.

Vi har alt til håret, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores produkter – vi vejleder og hjælper gerne. Dette kan du gøre på mail [email protected].

Overvejer du vores produkter, men er ikke helt overtalt, så kan du også bestille små prøver hjem. Så garanterer vi, at du bliver positivt overrasket!