Afblegning

Skal der ske noget nyt med dit hår? Måske afblegning er den forandring, du har brug for! Afblegning er en kemisk proces, som fjerner eller lysner det naturlige farvepigment i dit hår. Afblegning er derfor et godt valg, hvis du ønsker at gå fra en mørk til lysere nuance.

Alt efter din naturlige hårfarve, eller den hårfarve du har nu, findes der forskellige varianter af afblegningsprodukter, der passer bedre til dine behov end andre. Er dit hår fx mørkt, har du ofte mere melanin i dit hår. Er dette tilfældet, anbefaler vi, at du vælger et kraftigere afblegningsmiddel og eventuelt overvejer at gentage processen for at sikre det ønskede lyse resultat. Uanset nuværende hårfarve, er det vigtigt, at du tager hårfarven i betragtning, når du køber dine afblegningsprodukter.

Afblegning

6 varer

Faldende orden
pr. side

Gode huskeregler til dig, som gerne vil afblege håret

Hvis du skal i gang med en afblegningsproces af dit hår, er der nogle forholdsregler, som er gode at kende til. Det er vigtigt at huske på, at afblegning er en kemisk proces, der normalt indeholder kemikalier som fx ammoniak. Du bør derfor være påpasselig, når du afbleger dit hår. Vi anbefaler også altid, at du læser og følger produktets instruktioner nøje, og evt. taler med en professionel, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Afblegning er desuden en hård proces for dit hår, som kan føre til udtørring og skader. Det er derfor en rigtig god ide at anvende fugtgivende hårprodukter, når du har afbleget dit hår, så du opnår optimal pleje og bevarer hårets sundhed.

Gode remedier at have ved hånden

Når du skal i gang med en større forandring i dit hår, som fx afblegning eller farvning generelt, så er det altid rart at have de rette redskaber og produkter ved hånden. På den måde øger du chancen for det resultat, du ønsker. Hos JUUCE forhandler vi et stort udvalg af tilbehør til farve og andre processer, såsom farveskåle, alumniumsfolie, farvepensler og meget mere.

Vi har også et stort udvalg af professionelle hårfarvningsprodukter, så du får produkter af den bedste kvalitet. Tjek fx vores Evolution-produkter fra Alfaparf ud. Hårfarvning som er skånsom både ved hår og hovedbund, og som findes i et væld af forskellige farver.

Er du i tvivl om noget?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, så vi hjælper dig gerne på vej. Du fanger os både via mail og telefon, hvor vores dygtige og professionelle medarbejdere står klar til at guide dig på rette vej.

Har du ét eller flere produkter, som du ikke kan finde på vores shop, så hører vi også gerne fra dig! Vi forsøger altid at være up to date ift., hvilke produkter vi har i vores sortiment, så vores kunder kun behøver at handle ét sted.

Disse produkter er til salonbrug, og der er tale om professionelle produkter, som vi kun anbefaler at anvende, hvis du har den nødvendige viden.

JUUCE kan ikke bistå med vejledning til privat brug, og JUUCE fralægger sig alt ansvar for samtlige utilsigtede hændelser i forbindelse med brugen.