?guid=ON&script=0

FAQ

Er produkterne testet på dyr?
Nej! Produkterne er ikke testet på dyr, men afprøvet af profesionelle frisører og udviklet under moderne, teknologiske forhold i samarbejde med nogen af skandinaviens bedste laboranter.

Hvor kan jeg købe produkterne? 
JUUCE forhandles ekslusivt i salonerne og her på hjemmesiden.

Hvorfor skal jeg vælge JUUCE?
JUUCE har en overskuelig produktlinje, der gør valget af produkter nemt og enkelt for brugeren. Samtidig kan JUUCE bruges i alle hårtyper - også i extensions.
Det er ikke bare indholdsstofferne i produkterne, men den unikke sammesætning af disse, der gør JUUCE anderledes. Du får meget mere af alting, og det er netop denne sammensætning, der giver dig mere volume, mere glans, mere pleje mm.

Prøv selv - du bliver ikke skuffet!

Hvorfor skal jeg vælge en sulfatfri shampoo?
En shampoos allervigtigste formål er at opløse fedtstofferne i håret og i særdeleshed i hovedbunden, så håret bliver rent og ser lækkert ud. 
Det mest brugte sæbestof er Sodiumlaureth Sulfat (forkortes SLES) og Sodiumlauryl Sulfat (forkortet SLS) fjerner meget effektivt fedt og snavs fra hår og hovedbund, men de kan give tør og irriteret hovedbund og samtidigt ødelægge hårståets beskyttende overflade (kutikellaget) og resultere i, at håret bliver mindre modstandsdygtig overfor omgivelserne og samtidigt ikke virker sundt og glansfyldt, fordi sulfaterne også nedbryder proteinerne fra hårets kerne.

Vil du altså beskytte dit hår bedst muligt og samtidigt have et sundt og stærkt hår, bør du vælge en shampoo uden sulfater.

Indeholder produkterne parabener?
Nej.
Alle produkter i serien er parabenefri og konserveret med phenoxyethanol.

Kan jeg bruge JUUCE i farvet hår?
Ja, det kan du bestemt!
Alle produkt kan bruges i farvet hår. De indholder alle farvebeskyttende indholdsstoffer, som hjælper med at bevare farven.

Kan produkterne bruges i extensions?
Ja. Vores produkter er udviklet til alle hårtyper - også extensions.

Med JUUCE® har vi gjort dit valg af hårprodukter enkelt og overskueligt.