Er du en Curly Girl?

Vores Bloomy Curl produkter er udviklet til at pleje og style naturligt, krøllet hår. Serien sørger for at give dig glansfuldt og sundt hår, som hverken ser fedtet eller tørt ud. De rensende produkter vasker håret rent uden at fratage håret dets naturlige og beskyttende olier.
Samtidig samler stylingsprodukterne krøllerne og booster hårets naturlige tekstur. Få skønne, bløde og misundelsesværdige krøller med BLOOMY CURL!

CURLY GIRL

20 varer

Faldende orden
pr. side

Lad dine krøller blomstre med vores BLOOMY CURL serie

Hvis du er så heldig at være udstyret med smukke krøller fra naturens side af, så ved du også, at de kræver ekstra meget fugt og pleje. Det skyldes, at krøllernes tekstur er mere udfordret af vind og vejr end glat hår er.

Krusede og ustyrlige krøller er ofte uønsket og kan være udfordrende at deale med, men med den rette pleje kan du faktisk helt undgå dette!

Med Juuce Curly Girl sikrer du, at du får det fulde potentiale frem i dine krøller. Produkterne er udviklet, så de lever op til Curly Girl metoden, og de indeholder derfor hverken sulfater, silikone, udtørrende alkohol, voks eller mineralolie – det er altså naturlige krølleprodukter. Til gengæld er de proppet med gode og nærende ingredienser for hvert hårstrå, så hver en krølle står ’skarpt’.


Prøv vores BLOOMY CURL serie og se dine krøller blomstre. Husk også at følge CG-metoden, så du får det maksimale ud af dit hår – du vil ikke fortryde det!

Plejeprodukter dit hår vil elske dig for

Alle vores hårprodukter er udviklet i samarbejde med frisører, hvor der kun er tilføjet gode og plejende ingredienser – altid uden parabener og sulfater. 

Har du spørgsmål til vores BLOOMY CURL serie eller andre produkter?

Er du i tvivl om du skal prøve vores BLOOMY CURL serie og ønsker du at høre mere? Eller har du spørgsmål til vores hårprodukter eller tilbehør? Du kan kontakte os på mail; [email protected], eller du kan give os et kald på tlf. (+45) 6611 2044.