MAN MANGLER ALTID HÅRNÅLE ELLER EN GOD BØRSTE!

JUUCE har et lækkert udvalg af børster, glattejern, krøllejern og nips til håret! Står du derfor og mangler diverse tilbehør til din hårstyling, så kig med her!

Tilbehør

31 varer

Faldende orden
pr. side

Uundværligt tilbehør til din hårstyling

Du har alverdens muligheder for opsætning af dit hår med de rette accessoires. Hårklemmer, hårnåle, hårbøjler, hårelastikker, sprunchies og meget mere som dette, kan være med til at sætte prikken over i’et på dit outfit, når dit hår skal pyntes og styles – og i denne sammenhæng er de stort set ikke til at undvære. Vælg mellem hårpynt i alverdens farver, både med og uden perler, fjer eller pailletter, og pift din frisure op uanset anledning.

En god kam og et godt glattejern kan også gøre underværker, når det kommer til håropsætning, hvilket du ligeledes finder her på vores siden. Tjek vores hårtilbehør ud og sæt en sød frisure, næste gang du skal ud ad døren. Hvad enten du har kort, langt, krøller eller glat hår, så har vi noget til alle hårtyper!

De bedste forudsætninger for en god håropsætning

Hvordan du vælger at sætte dit hår, har også en betydning for dit udseende. En stram, opsat hestehale kan f.eks. give et helt andet udtryk end løst, bølget hår kan. Håropsætningsmoden ændrer sig hele tiden, men med diverse tilbehør til håret, kan du blive i stand til at sætte både flotte og kreative opsætninger.

Opsætning af håret kan også hjælpes godt på vej af de rette hårstylingsprodukter, hvor du f.eks. kan vælge at fremhæve dine krøller med vores bloomy curl serie. Med det rette valg af shampoo og conditioner bliver dit hår ligeledes mere medgørligt og lettere at sætte op – hvilket med garanti også giver et flottere resultat!

Er du begrænset i at opsætte dit hår, f.eks. pga. hovedbundsproblemer, så kan vi anbefale vores ICE solution serie, som går ind og fjerner irritation og rødme. Derudover har vi flere bestsellere, som kan hjælpe dig med at få et sundere og mere livligt hår.

Har du spørgsmål til vores produkter?

Som du kan læse, har vi på juuce.dk et udvalg af tilbehør til håret, som kan hjælpe dig i din styling. Giv din frisure et nyt look med håraccessories, og lad dig endelig ikke begrænse – brug så mange spænder, hårnåle og scrunchies, som du har lyst til, og skab det hår, du synes om.

Har du spørgsmål til noget af vores tilbehør, elektronik eller hårprodukter, så kontakt os gerne. Du kan henvende dig til os på mail; [email protected], eller du kan give os et kald på tlf. (+45) 6611 2044, så hjælper vi dig videre. Vi glæder os til at høre fra dig!