Ice Solution er befriende effektiv!

ICE er designet til at afhjælpe hovedbundsproblemer.
Har du skæl, tør, kløende eller irriteret hovedbund? 
ICE er løsningen!

Hovedbundsproblemer

9 varer

Faldende orden
pr. side

En hovedbund i balance

Med en hovedbund i balance, kan du gøre næsten hvad som helst med dit hår. Sæt en flot hestehale, knold eller lad dit hår hænge løst ned – din hovedbund vil ikke genere dig, hvis den får den næring, den har behov for. Men hvordan sikrer du dig en afbalanceret hovedbund?

Døjer du med en irriteret hovedbund, så kender du måske også både til eksem, skæl og en tør hovedbund, der klør. Er det derimod en fedtet hovedbund, der driller dig, kan dette være lige så generende.
Både vinteren, alderen, valg af shampoo og flere andre faktorer kan have betydning for, at din hovedbund ændrer sig med tiden. Naturlige olier bliver der f.eks. færre af med alderen, og vinteren kan være lige så hård ved hovedbunden, som den kan mod vores hud. Det kan derfor være nødvendigt at vælge hårplejeprodukter, der giver håret den rette næring, så dit hår kommer i balance.

Hos JUUCE ved vi, hvor træls en irriteret hovedbund kan være. Derfor har vi oprettet en hel serie, der kan give din hovedbund ekstra kærlighed.

ICE SOLUTION – serien til dig med hovedbundsproblemer

Hos JUUCE gør vi meget ud af at udvikle produkter, der passer præcis til dets formål. Vores ICE-serien er derfor nøje udviklet med det formål at hjælpe din hovedbund tilbage til normale – hvad enten du har en tør, fedtet eller irriteret hovedbund. Mango- og papayaekstrakter er blandt andet en del af ingredienslisten, ligesom vi også har tilføjet serenoa olie, olivenolie og panthenol til vores produkter i ICE-serien.

Under serien finder du blandt andet vores ICE shampoo, der har en rensende og beroligende effekt på din hovedbund. Derudover finder du vores ICE conditioner, der er designet til at give dit hår ekstra fugt og pleje. Samt vores Leave in cream og Scalp spray, som begge hjælper med at genoprette hovedbundens naturlige balance.
Du finder både produkterne i sampak, enkeltvis eller blandt vores prøver, der også fungerer godt som rejsestørrelser.

Få, nøje udviklede produkter på juuce.dk

JUUCE er en dansk hårplejeserie, der udvikler få, gennemtænkte produkter i samarbejde med prisvindende frisører.

Vores produkter og serier sælges kun eksklusivt hos os på juuce.dk eller hos udvalgte frisører i Danmark. De skal prøves og opleves, og derfor har vi 100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage. Det gør det nemt at handle hos os.

Hos JUUCE har vi flere bestsellere, der er populære. Særligt har vores krøllecreme fra Curls Frenz-serien vundet mange af vores kunders hjerter.

Tjek vores sortiment ud i dag, og læs mere om de enkelte serier på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til os eller nogle af vores produkter, så skriv til os på [email protected] eller ring til os telefonisk på +45 66 11 20 44. Så hjælper vi dig videre.

Bestil vores hårplejeprodukter hjem i dag på juuce.dk – du vil ikke blive skuffet!