Styling tools

Ønsker du at style dit hår på en mere kreativ måde? Så kan diverse el-artikler med garanti hjælpe dig! Styling af hår kan være en udfordring for mange – særligt for dem med tæt, krøllet, glat eller skadet hår. Derfor kan et godt glattejern, krøllejern, en god hårtørrer, varmebørste og lignende varmeprodukter være en god investering til de dage, hvor du skal gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Så ønsker du at forvandle dit hår med kvalitetssikkert udstyr, der virker hver gang? Så tag et kig på Juuce’s sortiment af el-artikler. Med effektivt og godt udstyr kan du forvandle dit look hver dag, hvis du har lyst!

Styling tools

11 varer

Faldende orden
pr. side

Hårtørrer, glattejern, krøllejern og meget mere hos Juuce

Der findes alverdens el-artikler til håret på markedet i dag, og det kan være en stor jungle at finde rundt i. Derfor har vi her på siden samlet de vigtigste el-artikler, vi mener, enhver kan have brug for i hjemmet. F.eks. er en hårtørrer uundværlig, hvis du heller ikke synes, at det er rart at gå rundt med vådt hår. Og vil du prøve at fremtrylle bølger eller krøller, så er en tilhørende diffuser ligeledes en nødvendighed hertil!

Ellers finder du også de klassiske hårjern såsom glattejern, krøllejern og diffusere, som også er populære, når håret skal styles, og du har lyst til at ændre på din udstråling. Der findes så mange fantastiske opsætninger og frisurer, du kan lave med det helt rette udstyr, så prøv dig blot frem eller lad dig inspirere af familie eller veninder. Løse bølger, halvt opsat hår, skarpe krøller eller en hel glat hestehale – der findes mange muligheder for flotte og smarte styles.

Husk tilhørende stylingsprodukter

El-artikler til håret er både smarte og funktionelle, men det kan være hårdt for dit hår, hvis det bliver varmebehandlet hver dag. Tag derfor et kig på vores side med stylingsprodukter, der kan være en ekstra hjælp til stylingen – her finder du både varmebeskyttelse- og sprays, der hjælper dig med at beholde hårets struktur samt give det glans. Husk også en god gennemredning af håret med en børste eller kam, inden du starter brugen af el-artiklerne, og få god hjælp til opsætningen med de rette hårnåle og elastikker samt andet tilbehør.

Kontakt os på juuce.dk, hvis du har spørgsmål

På juuce.dk finder du alt, hvad dit hår vil elske dig for! Vi har et simpelt udvalg af hårprodukter, så du nemt kan finde rundt på vores hjemmeside – ellers forhandles vi kun hos udvalgte frisører i Danmark. Vi går op i kvalitet, så du kan være sikker på, at ethvert Juuce produkt du putter i kurven, er uden parabener og andre skadelige kemikalier for dit hår.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller brug for sparring til valg af det rette produkt for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan kontakte os via mail; [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular.