JUUCE i økonomivenlige størrelser

Det er så vigtigt, at du bruger en shampoo og conditioner, der passer til lige præcis din hårtype.

Tykt hår har f.eks. helt andre behov end fint hår. Forkerte plejeprodukter kan medføre spaltede spidser og knækket hår, der kan give håret et slidt udtryk. Derfor har JUUCE designet produkter til alle hårtyper!

Liter, 1.000 ml.

10 varer

Faldende orden
pr. side

Alt hvad dit hår behøver – i flere salonstørrelser

Vores forskellige serier er kun bestående af de bedste hårprodukter: Shampoo, conditioner, hårkur, styling og produkter til hovedbundsproblemer, så du har et enkelt sortiment at vælge ud fra. Serierne er navngivet efter produktets specifikke formål – f.eks. vores volumen serie, der er til dig med fint hår, der ønsker at have et hår med større volumen. Dette skulle gerne gøre det nemt for dig at navigere iblandt produkterne og give dig et hurtigt overblik.

Når du har fundet den serie, der passer til dig og dit hårs behov, kan du vælge imellem flere størrelser. Mange af vores produkter er produceret i salonstørrelser med 250 ML og 450 ML, men ønsker du en økonomivenlig størrelse, så kan vi anbefale vores 1000 ML, som du finder her på siden.

1000 ML hårpleje

Har du først prøvet vores JUUCE-produkter, vil du hurtigt opdage, at de er svære at komme fra igen. Et oplagt valg, når du har fundet den rette serie for dig, vil derfor være at købe din shampoo, conditioner m.m. i 1000 ML størrelser. Ved køb af vores 1000 ML produkter vil du nemlig få mere produkt for pengene! Ligesom vores sampaksløsninger også er til dig, der ønsker et udvalg af produkter fra en serie, hvor der ligeledes er penge at spare.

Har du brug for hjælp til valg af hårplejeserie?

Igennem flere år har vi hos JUUCE udviklet professionelle hårprodukter, der giver dig det maksimale ud af dit hår. Uanset om dit hår er fyldt med naturlige, krøllede lokker, om det er fint og glat fra naturens side af, så er vores produkter udviklet til at passe på alle slags hårtyper. Størstedelen af vores kunder er glade for vores hårplejeserier, men skulle produkterne ikke leve op til dine forventninger, så har vi 14 dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan få pengene tilbage!

Hvis du er i tvivl om, hvilken af vores serier, der vil passe bedst til dit hår, så står vi bag webshoppen og vores udvalgte frisører derude i landet altid klar til at hjælpe dig. Vælger du at bestille fra juuce.dk, så kan du tage kontakt til os via mail på [email protected], eller du kan give os et kald på tlf. (+45) 6611 2044. Vi glæder os til at høre fra dig!