Styling & Finish

Er du på udkig efter de bedste stylingprodukter til dit hår, som også frisørerne bruger? Og ønsker du at finde de stylingprodukter, der passer bedst til dig og din hårtype? Så kig med her! Gør stylingen til en leg med JUUCE stylingprodukter, som du finder lige nedenfor. Vi har stylingprodukter til både fint, tyndt, tykt, stort og glat hår samt meget mere.

Styling & finish

20 varer

Faldende orden
pr. side

Styling til hverdag og fest

Vil du også gerne gøre noget ekstra ud af dig selv, når du skal ud? Så kan vores gode stylingprodukter hjælpe dig på rette vej. Det kan være rart at have kontrol over håret, når man skal se fin ud til diverse selskaber, så håret ikke pludselig falder ned eller ser anderledes ud i løbet af aftenen. Det ved vi hos JUUCE godt kan være et problem, så for at forhindre dette, har vi udviklet den skønneste serie af hårstylingprodukter, der får dit hår til at se sundt og glansfuldt ud hele dagen.

Varmebeskyttelse, saltvandsspray, krøllecreme, sprayvoks og mousse er blot nogle af de stylingprodukter, du finder på juuce.dk. Særligt er vi kendt for vores hårprodukter til krøller, der giver håret den fugt og næring, der skal til for at beholde dets glans og struktur. Men vi har naturligvis også specialiseret os i alle slags produkter til håret – herunder også stylingprodukter til glat hår. Så uanset hvilken hårtype du har, eller om du døjer med tørt hår, tyndt hår eller noget helt tredje, kan du være sikker på, at vi også har stylingprodukter samt andre hårprodukter til netop dit hår.

Specialister i alle hårtyper

Hos JUUCE er vi specialister i hår, og derfor går vi op i, at du finder netop de produkter, der passer til din hårtype. Derfor er JUUCEs produkter også udviklet i samarbejde med prisvindende frisører, så vi kan skabe de bedste produkter til netop dig og dit hår. Det betyder samtidig også, at når du køber et stylingprodukt på juuce.dk, så er det uden parabener og sulfater – du ved altså, hvad du får, når du køber et produkt fra JUUCE. Alle vores produkter kan shoppes eksklusivt her på hjemmesiden, eller ved udvalgte frisører i Danmark.

På juuce.dk finder du lidt af hvert

Foruden vores skønne hårstylingprodukter, har vi også en masse andre, professionelle hårprodukter, der er særligt udviklet. Se også vores udvalg inden for shampoo og conditioners, eller vores ’softens’, hvor du ikke kan undgå at få silkeblødt hår efter anvendelse.

Hos JUUCE går vi meget op i, at du finder de rette produkter til dig og dit hår, og vi vejleder dig gerne i valget af produkter. Har du derfor brug for hjælp, så send os en mail på [email protected] med dine spørgsmål. Så hjælper vi dig godt videre.