Ultimative forkælelsespakker

JUUCE sampakker er designet af prisvindende frisører, så du får den bedste sammensætning af produkterne.

Og så får du ovenikøbet mere produkt for pengene + det bliver pakket ind i en flot JUUCE-æske!

Sampakker

18 varer

Faldende orden
pr. side

Alt det bedste samlet til dit hår

Ønsker du at få alt det bedste fra JUUCE til dit hår – samlet i én pakke? Så skal du helt sikkert prøve vores sampaksløsninger! Med JUUCE forskellige sampakker kan du både spare penge og få leveret et komplet sæt med hårpleje, som dit hår med garanti vil elske dig for. Leder du derfor både efter en ny shampoo, en ny conditioner og måske et fugtgivende plejeprodukt, så er vores sampakker ideelle.

Hvad med f.eks. at prøve vores volumen serie i en sampak, der giver dit hår fylde og tekstur? Eller at give dine krøller en luksus pleje med krølleprodukter som shampoo, conditioner og en hårkur i én pakke - med formålet at give dine krøller den rette struktur tilbage?

Vores sampakker mikser vores produkter på kryds og på tværs, så du kan finde dine yndlings JUUCE hårprodukter i en samlet pakke – og til en skarp pris! De er ligeledes helt optimale som julegaver eller som fødselsdagsgaver, hvor produkterne vil blive præsenteret i en flot JUUCE-æske.

Hårprodukter i høj kvalitet hos JUUCE

Vores sampakker gør det mere enkelt at vælge produkter. Men er du blot på udkig efter et enkelt hårprodukt, så kan alle vores JUUCE-produkter i sampakkerne også købes enkeltvist - uanset om det er BLOOMY CURL, Curl Frenz eller vores stylingsprodukter, der står på ønskesedlen.

På juuce.dk kan du også finde et bredt udvalg af tilbehør, du kan style dit hår med. Find f.eks. krøllejern, fladjern, hårnåle og meget mere, så du nemt kan style dig selv op med forskellige accessoires til både fest og hverdag.

I tvivl? Kontakt os på juuce.dk i dag

På juuce.dk ønsker vi at gøre det nemt for dig at finde de hårprodukter, der giver dit hår de bedste betingelser. Vores serier er opdelt i kategorier med få hårprodukter under hver, så du nemt kan navigere rundt og danne dig et overblik.

Skulle du dog alligevel være i tvivl om, hvilke hårprodukter der giver den bedste pleje til dit hår, så kontakt os gerne! Det kan du gøre telefonisk på (+45) 6611 2044, eller via mail; [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Du vil ikke blive skuffet, hvis du vælger JUUCE produkter til at pleje dit hår. Vi har 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage – prøv os i dag!