Softens

Elsker du også fornemmelsen af silkeblødt hår? Og er du på udkig efter hårplejeprodukter, der kan gøre dit hår mere medgørligt?

Så bør du prøve vores softens! Vores softens består af hårprodukter, der efterlader hårstråene bløde og glansfulde efter brug.
Vil du derfor passe godt på dit hår, pleje, beskytte og tilføre det fugt, er vores softens ideelle til dette.

Se vores udvalg af softens produkter nedenfor og giv dit hår den ekstra kærlighed, det har brug for.

Pleje

18 varer

Faldende orden
pr. side

Forkæl dig selv med vores softens til alle hårtyper

Vores softens har mange gode egenskaber, som du kan drage nytte af. Dels bliver håret nemmere at rede ud, men du undgår også en masse filtret hår, når du benytter dig af vores softens fra JUUCE. Softens er særligt effektive til tørt hår og krøller, der synes om at få tilført ekstra meget fugt. Har dit hår en tendens til at knække eller se slidt ud, kan vores softens gå ind og pleje, blødgøre og fugtgive hårstrå for hårstrå. Vores softens er dog ikke kun gode til tørt og krøllet hår. Faktisk får du også meget af at bruge softens, hvis dit hår enten er glat, fint, kraftfuldt eller mangler pleje af gråt hår – ja, alle hårtyper kan have godt af den beskyttelse, en softener kan give. Efter anvendelse står du altså tilbage med det fineste hår, der kan glimte glansfuldt i solen og klare de fleste vejrtyper.
Se vores udvalg af softens igennem på siden her, og lad resultaterne tale for sig selv.

Alt hvad dit hår behøver på juuce.dk

På juuce.dk finder du alt, hvad dit hår behøver. Vi har et stort udvalg af hårpleje online, som du eksklusivt kun kan købe på juuce.dk eller hos udvalgte frisørsaloner i Danmark. Vi gør meget ud af at udvikle vores produkter, så du får det allerbedste til dit hår. Derfor har vi både shampoo og conditioners til alle hårtyper, produkter til krøllet hår samt en masse stylingsprodukter i bedste kvalitet – uden parabener og sulfater.

Synes du, at der er mange hårprodukter at holde styr på? Det forstår vi godt. Kontakt os i dag for personlig vejledning – så finder vi de hårprodukter, du og dit hår har brug for. Dette kan du gøre på [email protected] eller telefonisk på nummeret +45 66 11 20 44. Vi har 100 % tilfredshedsgaranti, så synes du ikke vores produkter lever op til dine forventninger, får du pengene retur. Forkæl dig selv med lækre produkter fra JUUCE – du vil ikke fortryde det.