Alt tilbehør til dine håropsætninger

Mangler du lige de sidste hårnåle, hårspænder, scrunchies eller hårelastikker til din opsætning? Så har vi på denne side samlet alt det Juuce tilbehør, som du ofte kan mangle til hverdagsopsætningerne. Se vores udvalg nedenfor og hav det nødvendige hårtilbehør hjemme, når du skal bruge det.

Alt tilbehør

Varer 1-36 af 38

Faldende orden
Side
pr. side

Juuce har også tilbehøret til dit hår

Selvom Juuce er mest kendt for deres imponerende udvalg af hårplejeprodukter, så ved vi også godt, at alt tilbehør ligeledes spiller en stor rolle i den samlede hårplejeoplevelse. Vi ved naturligvis, at en god kam, en god børste og et par hårelastikker er uundværlige redskaber i de fleste hårplejerutiner. Derfor har du selvfølgelig også mulighed for at bestille den slags tilbehør hos Juuce, når frisuren skal sidde perfekt.

Hårnåle og håndbånd til alle lejligheder

Nogle af de vigtigste typer tilbehør, de fleste altid står og mangler, er hårnåle og hårelastikker. Hårnåle og hårelastikker er ideelle til at holde frisurer på plads. De kommer i et udvalg af forskellige størrelser og farver, så du kan finde den perfekte stil til enhver lejlighed. Fra almindelige sorte hårnåle- og elastikker til farverige hårspænder, der er noget for enhver smag. Det samme gælder de populære scrunchies, der både er fantastiske i tykt og tyndt hår. Brug stærke elastikker til at holde håret væk fra ansigtet, f.eks. mens du træner, eller giv dit look et personligt præg med farverige scrunchies, når du skal i byen.

Kontakt os for at høre mere om vores hårplejeprodukter og tilbehør

Uanset hvad dine hårbehov er, er der altid noget at finde hos Juuce. Fra børster og kamme til hårnåle og scrunchies samt el-artikler kan Juuce tilbyde alt det tilbehør, du har brug for til at fuldende din hårplejerutine. Du kan også finde ekstra tilbehør her på juuce.dk. Mest kendt er vi dog for vores hårplejeprodukter, tilpasset forskellige hårtyper - og vi har flere forskellige typer bestsellere. Du kan også tage et kig på vores sampaksløsninger, hvor der er mange penge at spare på hårpleje – og vi har helt sikkert også hårplejen for dig!

Hos Juuce har vi 100 % tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage, så prøv os i dag! Har du dog alligevel et par spørgsmål til vores produkter eller tilbehør, så kan du kontakte os telefonisk på (+45) 6611 2044, eller via mail; [email protected]. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular.