DAGLIG LUKSUSPLEJE TIL BLOND HÅR - NORDIC BLOND SHAMPOO + CONDITIONER + LEAVE IN

612,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Nordic Blond Shampoo 450 ml
Designet til at reducere uønskede gullige toner og fremhæve de kolde og askegrå nuancer. En rig blanding af unikke ingredienser giver ekstra fugt og hjælper med at styrke og beskytte håret.
Nordic Blond Conditioner 450 ml
Designet til at reducere uønskede gullige toner og fremhæve de kolde og askegrå nuancer. En rig blanding af unikke ingredienser reparerer og styrker håret og tilfører varmebeskyttelse.
Nordic Blond Leave-in 250 ml
Designet til at reducere uønskede gullige toner og fremhæve de kolde og askegrå nuancer. En let fugtgivende toningscreme med blå og violette pigmenter. Produktet skal blive i håret. Kan bruges dagligt for at fremhæve de kølige toner, mindske spaltede spidser og tæmme kruset og flyvsk hår. Nordic Blond Leave-in er varmebeskyttende for at beskytte håret mod varmeskader forårsaget af varmeapparater.

Anvendelse

Detaljer

Påfør Nordic Blond shampoo i vådt hår, massér fra rod til spids, skyl grundigt og gentag.

Påfør Nordic Blond conditioner i rent vådt hår - især i længder og spidser, (Evt. red forsigtigt håret med en kam for at fjerne knuder og spaltede spidser) skyl grundigt.

Påfør en lille mængde Nordic Blond leave-in i håndklædetørt eller tørt hår - især i længder og spidser. Skal ikke skylles ud. Nordic Blond leave-in er en højtkoncentreret toner, så det anbefales, at der startes med at bruge lidt ad gangen, indtil den ønskede toningseffekt opnås.