TEKSTUR & FYLDE - VOLUME SHAMPOO + CONDITIONER + ROOT FRENZ

599,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Body Builder Shampoo 450 ml
Designet til fint, farvet eller naturligt hår med behov for volumen. En rig blanding af unikke ingredienser hjælper med at styrke hårstrået, give fylde og beskytte håret. Håret vil føles frisk, fyldigt, rent og let.

Body Builder Conditioner 450 ml
Designet til fint, farvet eller naturligt hår med behov for volumen. En rig blanding af unikke ingredienser hjælper med at styrke og beskytte håret. Håret vil føles fyldigt og blødt.

Root Frenz 250 ml – Holdfakter 6/10
Designet til hår med behov for løft, fylde og struktur. Saltvandssprayen indeholder en rig blanding af unikke planteekstrakter kombineret med saltvand, som giver stuktur og hold til håret. Samtidig er produktet varmebeskyttende.


Anvendelse

Detaljer

Påfør Body Builder shampoo i vådt hår, massér fra rod til spids, skyl grundigt og gentag.

Påfør Body Builder conditioner i rent vådt hår - især i længder og spidser, (Tip: Forsigtig red håret med en kam for at fjerne knuder og mindske spaltede spidser) skyl grundigt.

Root Frenz sprayes direkte ved hårrødderne i håndklædetørt hår for at løfte håret eller spray i hele håret for at opnå et ”beach look”. Føntør som normalt – Brug evt. en rundbørste for at give ekstra løft og fylde.