INTENSIV PLEJE - SMOOTH SHAMPOO + CONDITIONER + 60-SEC-ACTION

599,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Smooth Shampoo 450 ml
Designet til naturligt, farvet eller kemisk behandlet hår med behov for ekstra fugt og pleje. En rig blanding af ingredienser giver ekstra fugt og reparerer skadet hår samtidig med, at der beskyttes mod falmende farve.
Smooth Conditioner 450 ml
Designet til naturligt, farvet eller kemisk behandlet hår med behov for ekstra fugt og pleje. En rig blanding af unikke ingredienser reparerer, genopbygger og giver ekstra fugt og hjælper med at styrke og beskytte håret.
60-Sec-Action 200 ml
Designet til tørt, skadet eller kemisk behandlet hår med behov for ekstra fugt og pleje. En rig blanding af unikke ingredienser giver fugt og hjælper med at reparere og styrke håret.

Anvendelse

Detaljer

Påfør Smooth shampoo i vådt hår, massér fra rod til spids, skyl grundigt og gentag.

Påfør Smooth conditioner i rent vådt hår - især i længder og spidser, (Evt. red forsigtigt håret med en kam for at fjerne knuder og spaltede spidser) skyl grundigt.

Påfør 60-sec-action i længder og spidser, lad virke i 60 sekunder, skyl grundigt. Conditioner er ikke nødvendigt ved brug af 60-Sec-Action. Brug 60-sec-action cirka en gang om ugen for at hjælpe med at reparere, fugte og pleje håret. Kan bruges dagligt til meget skadet eller meget tykt hår.