The Container Barber

The Container Barber har eksisteret siden 2016 og har allerede fået sig et fantastisk godt ry. Efter at være blevet inviteret til at komme og besøge de danske musikfestivaler som Northside, Tinderbox og Haven Festival har danske og udenlandske musikere og deres crew kun godt at sige om The Container Barber. Virksomheder som Coloplast og amerikanske FesTool er også hoppet med på containeren og har i 2017 kunnet givet deres medarbejdere et helt særligt treat, når det gælder *grooming.
The Container Barber så dagens lys til musikfestivalen Tinderbox i 2016, og ideen opstod egentlig af, at vi syntes, at vi ville give især musikeres crew en god oplevelse, for de er på landevejene i mange måneder og får aldrig tid til at forkæle sig selv. Derfra tog det kun fart. Det faste makkerpar i containeren er to af Danmarks dygtigste barberer, Jesper Dyrby og Jan Lauritsen der sammen med deres crew fra The Rogue Barberhood sørger for at give de mænd, der sætter sig i stolene, en helt særlig oplevelse.

Seneste har vi udviklet en fantastisk mandeserie i samarbejde med JUUCE, denne er at finde på hylderne allerede fra 1. marts 2018. Ideen til serien opstod ved at vores Barber manglede de ”helt” rigtige produkter, både i hverdagen som salonejer, men ikke mindst til events og de mange undervisningsshow, vi turnere rundt med. Derfor kommer der her i første runde 5 forskellige produkter: Shampoo, Wax, Beard&Shave, SprayWax og Hairspray. Vi forventer flere lanceringer senere på året 2018.