?guid=ON&script=0

CRAZY SOMMERPAKKE! 12 PRODUKTER!

Pris: 580,00 DKK

Specialpris 358,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Den skønneste forkælelsespakke!
Vi har nøje udvalgt 12 af vores JUUCE favoritter, så du kan prøve lidt af hvert.

Som ekstra bonus er produkterne helt perfekte at tage med på ferien!

1 x Glorious Shampoo, 450ml
Solen titter frem og varmen skrues op - der er intet så udtørrende for håret, som varmen. Med denne luksuriøse shampoo vil du sikre, at hårets fugtbalance bliver genoprettet. Shampooens rige blanding af ingredienser og botaniske olier sørger for, at håret bliver renset, styrket og beskyttet. Så pas på de smukke sommerlokker med Glorious shampoo. 


1 x Shave The Body, 250ml
En shavingcreme til hele kroppen, som gør barberingen meget lettere. Blødgørende barberingscreme, der er let at anvende, og den kan bruges fra top til tå. Cremen beskytter mod irritation, og barberingen forløber lettere. Huden efterlades glat og silkeblød.

1 x Smooth Conditioner PRØVE, 15ml
En hurtigvirkende conditioner, der genopbygger fugtbalancen og giver dit hår liv og bevarer farven. Panthenol (vitamin B5) og olivenolie giver fugt og pleje, så håret bliver silkeblødt. Seranoa og planteglycerin hjælper med at beskytte håret mod varmeapparater og spaltede spidser.


1 x 60-Sec-Action PRØVE, 15ml
På kun 60 sekunder giver denne hårkur intensiv pleje til håret. Kuren er sammensat af keratin og silke aminosyre, der styrker, opbygger og beskytter håret. Arganolie tilfører ekstra fugt og har en helende effekt. Som bonus lukker denne kur håret, så du ikke behøver conditioner efterfølgende. 

60-Sec-Action giver et blødt og uimodståeligt lækkert hår!

1 x Enz Frenz PRØVE, 15ml
Enz Frenz plejer, reparerer og blødgører. Kuren kan bruges dagligt for at mindske spaltede spidser, kruset og flyvsk hår, og du vil med det samme kunne mærke forskel!

Enz Frenz kan med fordel påføres før stylingprodukter og varmeapparater, da hårkuren er varmebeskyttende.

1 x Miracle PH-IX PRØVE, 15ml
En let fugtgivende spray, som hjælper med at pleje, reparere og beskytte håret. Kan bruges dagligt for at mindske spaltede spidser, kruset og flyvsk hår. Kan let bruges før stylingprodukter og varmeapparater, da Miracle Ph-ix er varmebeskyttende.


1 x Root Frenz PRØVE, 15ml
Saltvandsspray der er designet til hår med behov for løft, fylde og struktur. Få et lækkert beach look som havde du været på stranden hele dagen. Saltvandssprayen indeholder en rig blanding af unikke planteekstrakter kombineret med saltvand, som giver stuktur og hold til håret. Samtidig er produktet varmebeskyttende. 


1 x Ice Scalp Spray PRØVE, 15ml
En unik blanding af rensende og beroligende ingredienser hjælper med at rense, berolige og genoprette den naturlige balance i hovedbunden. Kan med fordel bruges på solbrændt hud/hovedbund, da sprayen virker kølende og helende. 

2 x Rejseflasker, 100ml
Tomme rejseflasker med pumpe. Kommer med praktisk label, så du let kan skrive, hvilket produkt der er i. Så er du klar til ferie!

Begge rejseflasker kan rumme 100ml.
(Virker ikke til sprays)

1 x JUUCE Læbepomade
Lip Balm er en plejende læbepomade, som fugter og holder læberne velplejede. Og så giver læbepomaden et hint af farve og glans.


1 x JUUCE NET
Et rigtig fedt stofnet fra JUUCE, som er perfekt til f.eks. indkøb eller en strandtur!
Længde: 45cm, bredde: 40cm