PLEJE TIL HVER DAG - JUUCE BØRSTE + PURE OIL, 50ML

318,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Den perfekte duo, som sikrer at håret let redes ud og føles blødt og lækkert.

JUUCE BØRSTE
Børsten er inspireret af skønhed og perfektion. Et klassisk, detaljeorientert design og materiale af højeste kvalitet. Børsten er designet til komfortabel hverdagsbrug for en væsentlig og synlig forbedring af hårstrukturen.

Børstens struktur: En blanding af det fineste naturlige vildsvinehår og nylon pigge sikrer en let udfiltring af håret uden at skade håret. For en sund glans samtidig med at kruset hår reduceres.
Skaft: Let, ergonomisk skaft til stabilt greb og komfort ved brug. Blank i ovale børster.
Pude: Blød pude tilpasser sig hovedformen for let at løsne håret, mens dupperne på piggene forsigtigt masserer hovedbunden.

PURE OIL, 50ML
Designet til alle hårtyper. Vegansk olie, der er beriget med nærende ingredienser, som hydrerer, beskytter og plejer. Mindsker kruset hår og spaltede spidser. Olien virker blødgørende og giver glans. Og så har olien en lækker frisk duft af kokos!  

Anvendelse

Detaljer

Påfør få dråber PURE OIL i længder og spidser. Kan både bruges i håndklædetørt og tørt hår. Håret kan herefter redes let ud med JUUCE børsten.

Aktive Ingredienser

Detaljer

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Bumetrizole, Plukenetia Volubilis Seed Oil, CI 26100 (D&C Red n°17), CI 61565 (D&C GREEN 6), CI 47000 (D&C Yellow 11), Tocopherol