Hvorfor skal du bruge en hårkur?

Hvorfor skal du bruge hårkur?

Springer du hårkur over?
Det er en rigtig god idé at bruge en dybdegående kur en gang om ugen. Dette er især et must, hvis du ikke vasker hår hver dag, da det betyder, at du har en stor mængde snavs og produkt i håret. Så pas på dit hår og brug en hårkur hver uge! 

Husker du at bruge en leave-in kur?
Hvis dit hår er ekstra tørt, så er balsam måske ikke nok. Derfor er leave-in kur fantastisk, da den giver pleje i længere tid. Det smarte ved leave-in kur er, at den kan bruges altid. Uanset om du har håndklædetørt eller helt tørt hår. Samtidig beskyttes håret og bliver mindre filtret i løbet af dagen.

Reder du håret i bruseren?
Det er så vigtigt, at dit hår får maksimal fugt, når du vasker det. Derfor anbefaler vi en bredtakket hårkur-kam, som bruges til at fordele balsam eller hårkur. Start ude i spidserne og red forsigtigt lidt op ad gangen. Selvfølgelig uden at hive i håret. Du vil kunne mærke, hvordan håret føles blødere, da kuren virkelig trænger ind. 

Bruger du både hårkur og conditioner?
Tit anbefales det, at der bruges shampoo, hårkur og conditioner. Orker du ikke alt dette? Så kan vi bestemt anbefale 60-sec-action hårkur, da du ikke behøver at bruge conditioner efter. 60-sec-action lukker nemlig hårstråene og beskytter. Og så virker hårkuren på kun 60 sekunder!