5 shampoo tips!

5 shampoo tips!

1.     Reder du håret før hårvask?
Det er en god idé at rede håret igennem, inden du vasker det. For hvis du har filtret hår, kan det betyde, at håret danner flere knuder og lettere knækker under hårvasken.

2.     Bruger du den rigtige shampoo?
Det er så vigtigt, at du bruger en shampoo, som er beregnet til din hårtype. Tykt hår har helt andre behov end f.eks. fint hår. En forkert shampoo kan medføre spaltede spidser og knækket hår.

3.     Vasker du håret 2 gange i shampoo?
Vasker du ikke hår hver dag, så vil der være en større mængde snavs og produkt i dit hår. Dette renses ud, når håret vaskes i shampooen første gang. Vask herefter håret igen, for så vil du opdage, at shampooen skummer mere, da snavs og fedt er væk, og de plejende næringsstoffer trænger ind.
 
4.     Husker du at massere hovedbunden?
Det er vigtigt, at du fokuserer mest på din hovedbund, når du fordeler din shampoo. En massagebørste er en god måde at fordele shampooen på. Oveni masseres hovedbunden, hvilket stimulerer blodtilførslen og øger hårvæksten.
 
5.     Bruger du den rigtige vandtemperatur?
Det kan være yderst rart at stå under det varme vand, og det anbefales også, når håret vaskes. Varmt vand åbner nemlig hårstråene, hvilket gør det lettere at fjerne olie og snavs. Men det er vigtigt, at du slutter med koldt vand, så hårstråene lukkes igen.