Bag om JUUCE


JUUCE Produkterne er udviklet af Coss Aps.

COSS - It's all about your hair

DIN LEVERANDØR AF PROFESSIONELLE PRODUKTER!

Coss er en landsdækkende leverandør af frisørartikler, hårpleje-& stylingprodukter, extensions, el-artikler, inventar etc.

Kort sagt leverandør af alt, hvad der behøves for at drive en professionel frisørsalon.

Siden etableringen af firmaet i 90'erne har Coss samlet verdens største brands inden for hårplejeprodukter- og frisørartikler på deres lager i Odense. Med JUUCE® kan de nu tilføje deres helt egen og unikke serie til sortimentet. En serie med alt hvad du behøver til den professionelle hårpleje og som udelukkende vil blive forhandlet i salonerne. Vi har alt hvad du behøver og vores egen forhandler-webshop, der gør det nemt for dig at bestille varerne. Er du frisør eller kosmetolog med eget CVR-nummer, kan du oprettes med eget login og handle direkte hos os.

Ring til os hvis du har brug for mere information eller ønsker besøg i salonen af en af vores dygtige konsulenter, eller kontakt os via mail, så hører du fra os.

Læs mere om firmaet bag JUUCE på Coss.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig!

JUUCE ER PROFESSIONELLE HÅRPLEJEPRODUKTER

Til dig der ikke går på kompromis med din hårpleje.

Inspirationen er hentet i Australien, der er drevet af en bestemt livsstil og filosofi, der udspringer fra deres solrige miljø og omkranset af det magiske blå hav.

Produkterne er perfektioneret og udviklet i Skandinavien med enkelheden for øje.

Resultatet er en serie af hårplejeprodukter, der opfylder de høje krav der stilles til miljø, tålelighed og ingredienser i Skandinavien.